Egunak laburtu eta freskatu direnez, txorixoak egiteko gaiak prest ditugu Arbelen.
HESTEAK Madeja de tripa de cerdo | 28/30 neurria | 45 m |
HESTEAK Madeja de tripa de cerdo | 30/32 neurria | 45 m |
HESTEAK Madeja de tripa de cerdo | 32/34 neurria | 45 m |
HESTEAK Madeja de tripa de cerdo | 34/36 neurria | 45 m |
HESTEAK Madeja de tripa de cerdo | 40/42 neurria | 45 m |
HESTEAK Madeja | 46 neurria | 30 m |
ALGODOI HARI ZURIA edo ZURI-GORRIA Bobina de hilo algodon | 100 gr-ko bobina | |
ALGODOI HARI ZURIA edo ZURI-GORRIA Bobina de hilo algodon | 200 gr-ko bobina | |
PIPERRAUTS MINA Pimenton Vera picante | 250 gr-ko poltsa | |
PIPERRAUTS GOZOA Pimenton Vera dulce | 250 gr-ko poltsa | |
PIPER TXORIXEROAREN MAMIA Carne de pimiento choricero | 125 gr-ko ontzia | |
PIPERMIN MAMIA Carne de guindilla picante | 125 gr-ko ontzia | |
PIPER TXORIXEROAREN MAMIA Pimiento choricero en pulpa | 650 gr-ko ontzia | |
PIPER TXORIXEROA zientoa Pimiento choricero | “RIOJA” |
Kopuru handietarako, kontsultatu prezio bereziak!